Zondag 4 maart

Aanvang 10:00 uur – Het welkomstteam nodigt iedereen uit om met ons de dienst te vieren. Ook welkom is mevrouw Annabell de Jong uit Spijkenisse, die is uitgenodigd om in deze dienst voor te gaan. De Bijbellezingen komen uit Spreuken 3 : 5-6 en 1 Kor. 3 : 11.

Het thema van de preek is: ‘Back to the basics’. Terug naar de fundamenten van ons geloof, wat is de basis van mijn geloof? Als kerk in de wijk willen we ons geloof ook uitdragen naar buiten en dat doen we in het kader van ‘Kerk in de Wijk’. Daarvoor is ook de 1e collecte bestemd, de 2e collecte is voor de Koningskerk.

De jeugd van de 12+ groep heeft vanmorgen hun eigen bijeenkomst, waar ze met hun leiding zullen praten over geloof, kerk en de wereld waarin we leven.