Zondag 12 november – Viering Heilig avondmaal met Ds. Theo Visser

Naomi had gehoord dat de HEER naar zijn volk had omgezien door hun brood te geven.
(Ruth 1:6 NBG)

Heilig avondmaal

Als een echo van die woorden lang geleden zien we dat vanmorgen in de dienst als we het Heilig Avondmaal met elkaar mogen vieren.
God heeft naar ons omgezien! Jezus is gekomen, het ware brood dat uit de hemel is gekomen.
Vanmorgen mogen we het brood en de wijn proeven, de tekenen van het lichaam van Hem, die naar ons omziet.

Voorganger

Aanvang 10:00 uur – De voorganger is ds. Theo Visser uit Rotterdam, van onze ‘buurgemeente’ Leef op Katendrecht.

Onze gaven mogen we geven voor de Diaconie, om diverse projecten en individuele mensen te ondersteunen waar dat nodig is en voor de Koningskerk, om kerk te kunnen zijn voor de wijk en de gemeente.