De kerkdiensten zijn live vanuit huis mee te beleven via internet via een zogeheten livestream. Beeld en geluid komen dan vrijwel rechtstreeks vanuit onze eigen kerkzaal. Na afloop van de dienst is deze ook nog terug te zien. Per kerkdienst zie je op deze pagina een apart bericht.

Kerkdiensten vanaf 7 juni
De kerkdiensten op 7 juni en verder zijn weer toegankelijk voor gasten. Aanmelden is verplicht en kan via deze pagina: koningskerk.org/aanmelden.

Overige activiteiten
Vele andere bijeenkomsten en activiteiten in de kerk zullen voorlopig niet doorgaan. Kijk voor de agenda voor een zo actueel mogelijk overzicht.

Wanneer het niet lukt om mee te kijken
Is het je nog niet gelukt om de eredienst thuis te bekijken/beluisteren? Dan willen we je daar graag mee helpen. Als je een email stuurt naar scriba@koningskerk.org, dan gaan wij ons best doen om je te helpen.