Kerkdiensten tot en met 7 februari 2021 zonder bezoekers

Met pijn in het hart heeft de kerkenraad in meerderheid besloten om de kerkdiensten tot 7 februari 2021 zonder bezoekers te houden (uitsluitend livestream dus). Ook alle overige bijeenkomsten zullen digitaal plaatsvinden of uitgesteld worden.

Ook van de kerken wordt een inspanningsverplichting gevraagd om niet strikt noodzakelijke reisbewegingen en contacten te vermijden. Anders blijft het tobben om het virus onder de duim te krijgen en te houden. Helaas is het dus niet mogelijk de komende diensten in de Koningskerk bij te wonen.

Houd de nieuwsbrieven in de gaten voor de diensten de komende periode. Je ziet ook altijd een actueel overzicht van de diensten op koningskerk.org/live. Je vindt daar ook de Orde van Dienst en dergelijke.

Ben je nog niet geabonneerd op de nieuwsbrief? Dat kan eenvoudig via koningskerk.org/nieuwsbrief