Kerkdienst 22-03-2020

Voorganger: Ds. Edwin de Jong

Via deze link is de kerkdienst live te volgen, of na afloop opnieuw te zien: https://youtu.be/546f9LHOkl4. Of klik op onderstaande afbeelding:

Je kunt de dienst eenvoudig volgen door te klikken op bovenstaande link. 

Let op: door een technische storing is soms het beeld even zwart of blijft het filmpje hangen. De weergave daarna gaat (gewoon) weer door. Je kunt eventueel even vooruitspoelen.

Daarnaast hebben we o.a. de Orde van Dienst en ook het Kerkblad Koningskerk Wekelijks beschikbaar. 

Gebedspunten
Heb je gebedspunten? Stuur deze dan naar gebed@koningskerk.org. Dan zullen deze (zoveel mogelijk) meegenomen worden in de dienst. Je mag ook nog tijdens de dienst mailen. 

Goede doelen
God zegent ons niet om te hebben, maar om te delen. Op de pagina met bankrekeningen kun je de gegevens vinden om te delen van je rijkdom en uit te zien naar de mensen om je heen. Daarnaast kun je ook met onderstaand formulier eenvoudig een bijdrage overmaken.

Het gedoneerde bedrag wordt gestort op de rekening van de Koningskerk. Dit zie je ook terug op je bankafschrift. Afhankelijk van het doel wat je in het formulier aangeeft, blijft dit op deze rekening of wordt het doorgezet naar de Diaconie en/of Zending.

Wil je voor meerdere doelen doneren? Vul dit formulier dan meerdere keren in en betaal per doel. Je kunt een bedrag kiezen uit de lijst, of zelf een bedrag invullen.

De doelen zijn:
– Algemeen (dit is de Koningskerk)
– Diaconie
– Zending

Voor de betaling maken we gebruik van Mollie, een betrouwbare, Nederlandse betaalbemiddelaar.

Bedrag