Kerkdienst Witte Donderdag, 09-04-2020

Voorganger: Ds. Louis Krüger
Witte donderdag

Via deze link (klik hieronder) is de kerkdienst live te volgen, of na afloop opnieuw te zien: https://youtu.be/gFbkwAb-RnU. Of klik op onderstaande afbeelding:

https://youtu.be/gFbkwAb-RnU

Je kunt de dienst eenvoudig volgen door te klikken op bovenstaande link. Daarnaast hebben we o.a. de Orde van Dienst beschikbaar. 

Heilig avondmaal
Tijdens deze dienst zullen we het Heilig Avondmaal vieren. We nodigen je uit om vooraf brood of matse, wijn of druivensap klaar te zetten.

Gebedspunten
Heb je gebedspunten? Stuur deze dan naar gebed@koningskerk.org. Dan zullen deze (zoveel mogelijk) meegenomen worden in de dienst. Je mag ook nog tijdens de dienst mailen. 

Goede doelen
God zegent ons niet om te hebben, maar om te delen. Op de pagina met bankrekeningen kun je de gegevens vinden om te delen van je rijkdom en uit te zien naar de mensen om je heen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onderstaand formulier.

Goede doelen – extra makkelijk via onderstaand formulier
Het gedoneerde bedrag wordt gestort op de rekening van de Koningskerk. Dit zie je ook terug op je bankafschrift. Afhankelijk van het doel wat je in het formulier aangeeft, blijft dit op deze rekening of wordt het doorgezet naar de Diaconie en/of Zending.

Wil je voor meerdere doelen doneren? Vul dit formulier dan meerdere keren in en betaal per doel. Je kunt een bedrag kiezen uit de lijst, of zelf een bedrag invullen.

De doelen (“projecten”) zijn:
– Algemeen (dit is de Koningskerk)
– Diaconie
– Zending

Voor de betaling maken we gebruik van Mollie, een betrouwbare, Nederlandse betaalbemiddelaar.

Bedrag

Wil je deze informatie wekelijks in je e-mail? Geef je dan op voor onze nieuwsbrief.