God zegent ons niet om te hebben, maar om te delen.

Wil je de kerk ondersteunen in haar werk, waarbij we kerkdiensten organiseren (live of fysiek) en mensen (ver weg of heel dichtbij) ondersteunen? Maak dan je bijdrage over op een van onderstaande rekeningnummers:

NL96 INGB 0000 4894 03 t.n.v. Geref. Kerk Rdam-Feijenoord (Koningskerk)
NL73 ABNA 0501 2664 37 t.n.v. Diaconie Geref. Kerk Rdam-Feijenoord
NL54 INGB 0000 2829 67 t.n.v. Zending Geref. Kerk Rdam-Feijenoord

Doneren via iDEAL

Om het nog makkelijker te maken, kun je via deze pagina voor de 3 bovenstaande doelen doneren, namelijk voor de Koningskerk, Diaconie en/of Zending.

Het gedoneerde bedrag wordt gestort op de rekening van de Koningskerk. Dit zie je ook terug op je bankafschrift. Afhankelijk van het doel wat je in het formulier aangeeft, blijft dit op deze rekening of wordt het doorgezet naar de Diaconie en/of Zending.

Wil je voor meerdere doelen doneren? Vul dit formulier dan meerdere keren in en betaal per doel. Je kunt een bedrag kiezen uit de lijst, of zelf een bedrag invullen.

De doelen (“projecten”) zijn:
– Algemeen (dit is de Koningskerk)
– Diaconie
– Zending

Voor de betaling maken we gebruik van Mollie, een betrouwbare, Nederlandse betaalbemiddelaar.

Project*

Bedrag €*