Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor een kerkdienst (eredienst) en voor Aan Tafel! in de Koningskerk. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar; je ziet het aantal in de lijst hieronder.

• Wil je weten wat we gaan eten? Kijk dan naar het weekmenu van de Gaarkeuken van Rotterdam, op gaarkeuken.nl/weekmenu.

Let op, we hebben een paar punten waar je rekening mee moet houden.

Voorafgaand aan de activiteit:

• Aanmelden is verplicht. Geef je alleen op als je klachten-vrij bent. Krijg je toch klachten, meld je je dan af. Afmelden kan eenvoudig met gebruik van je Koningskerk Account of per mail (zie de bevestigingsmail).
  • Er gelden Huisregels in het gebouw. Deze staan op de voordeur en op het digitale scherm in de hal.

Wachtwoord:

Als je bij het registreren wordt gevraagd om in te loggen en je hebt nog geen wachtwoord (of bent ‘m vergeten), vraag dan een wachtwoord aan op deze pagina.