Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de gewenste eredienst. Uiteraard is de livestream ook nog steeds beschikbaar.

Let op, we hebben een paar punten waar je rekening mee moet houden.

Voorafgaand aan de eredienst:

• Aanmelden is verplicht.
  • Mensen van 70 jaar of ouder en met aandoeningen aan de luchtwegen en de longen behoren tot de groep ‘kwetsbare mensen’.
    Het RIVM adviseert kwetsbare mensen om contact met andere mensen te vermijden tijdens de corona crisis.
    We gebruiken leeftijd niet voor de selectie van kerkgangers en vragen niet naar uw gezondheid, maar willen de aanmelders dit wel bij kerkgang in overweging geven.
  • Geef jezelf (en familieleden) alleen op als je klachten-vrij bent.
  • Krijg je voorafgaand aan de kerkdienst toch klachten, meld je je dan af voor de dienst. Dan kan iemand anders in jouw plaats de dienst bezoeken.
    Afmelden kan eenvoudig met gebruik van je Koningskerk Account of per mail via aanmelding@koningskerk.org.
    Bellen / WhatsApp is ook mogelijk: 06 – 107 60 811.

In de kerk & tijdens de eredienst:

• Kom niet te vroeg: je wordt om 09:40 verwacht.
  • Houdt minimaal 1,5 meter afstand.
  • In de kerk volg je de verplichte looproute en volg je de aanwijzingen op van de gastheer / gastvrouw.
  • Beperk zoveel mogelijk het toiletbezoek.
  • Benut alle ruimte in de kerk, maar beperk ook je loopbewegingen.
  • In de kerkzaal krijg je een plaats toegewezen, zodat we de 1,5 meter kunnen waarborgen.
  • We adviseren je dringend een mondkapje te dragen overal in het kerkgebouw. Enkel op je zitplaats kan deze af.
  • De komende weken hebben we alleen voorzang, we zingen zelf niet.

Na de eredienst:

• De gastheer / gastvrouw geeft aan wanneer je de kerkzaal kunt verlaten. Vergeet niet je mondkapje op te zetten.
  • Na de dienst is er koffie of thee als je dat wenst. Houd ook dan minimaal 1,5 meter afstand van anderen. Lukt dit niet, dan is thuis koffiedrinken beter.

Wachtwoord:

Als je bij het registreren wordt gevraagd om in te loggen en je hebt nog geen wachtwoord (of bent ‘m vergeten), vraag dan een wachtwoord aan op deze pagina.